Over A1 Aruba

A1 Owners

Stanley & Ingrid Kemp, Eigenaren Ontmoet de Gastgevers

Aruba’s A1 Apartments is een knusse en comfortabele plek om te verblijven als u op het eiland bent. We claimen niet dat we een chic toeristen resort hebben. In plaats daarvan hebben we met onze inheemse sfeer een alternatief die zorgeloos en betaalbaar is.

U krijgt het beste van twee werelden als u bij ons verblijft. Omdat we in het centrum van Oranjestad zijn gesitueerd kunt u hier uitgebreid gaan winkelen. Een avond uit gaan is ook heel gemakkelijk en dichtbij. En alle grote attracties van Aruba zijn binnen 30 minuten bereikbaar.

Het is heel gemakkelijk om de beste plekken van Aruba te bereiken als u verblijft bij A1 Apartments. Wij slechts 10 minuten lopen verwijderd van het grote busstation. Vanuit hier kunt u de nemen naar alle grote stranden en alle andere plekken op het eiland. Verder is de gratis Street Car vlakbij die u meeneemt naar de pas gerenoveerde van Oranjestad.

Als u Aruba aandoet met een cruise schip en een of twee nachten wilt blijven, zijn we slechts een korte wandeling van het schip vandaan. We kunnen u informeren over de beste casino’s, clubs en restaurants op Aruba. Trouwens, de meeste liggen bij ons in de buurt.

Ons doel is om u het “echte” Aruba gevoel te geven en niet een glimmende imitatie. Wij hebben de afgelopen 28 jaar onze gasten vermaakt en we zullen dat ook nog een hele lange tijd blijven doen. Kom en ervaar wat echte gastvrijheid is in Aruba, verblijf bij A1 Apartments!